Νέα αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 14:28 Νέα αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά

Δεκάδες έλεγχοι και προσαγωγές - μία σύλληψη…

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, έλαβε χώρα την Πέμπτη (04-08-2022), πρωινές ώρες 06:00 έως 11:30, σε οικισμό Ρομά της Χαλκίδας.

Έχοντας ως στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας,  ελέγχθηκαν 71 άτομα και 35 οχήματα, προσήχθησαν 26 και συνελήφθη 1 άτομο, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος οι Διμοιρίες Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας και Φωκίδας, καθώς και Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

«Τέτοιες επιχειρήσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καθώς και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση