Φθιώτιδα: «Φορτωμένες» κρούσματα οι τελευταίες δειγματοληψίες στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 17:14 Φθιώτιδα: «Φορτωμένες» κρούσματα οι τελευταίες δειγματοληψίες στη Λαμία

Καλύτερα τα πράγματα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας…

Στα ίδια επίπεδα φαίνεται να κινούνται οι νέες μολύνσεις από covid-19 στη Λαμία, με τα rapid tests που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ να βγάζουν δεκάδες θετικά.

Ειδικότερα στις δειγματοληψίες που έγιναν την Πέμπτη σε σύνολο 461 τεστ βρέθηκαν 80 θετικά. Σύμφωνα με το Δήμο Λαμιέων τα μισά από αυτά (40) αντιστοιχούν σε επαναληπτικά τεστ ατόμων που ήταν ήδη θετικά στον ιό.

Επίσης την Παρασκευή, οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν ακόμη 425 τεστ σε Γαλανέικα και ΠΕΛ με 34 θετικά (καινούρια). Ηλικίες 7 με 75 ετών, με τα 25 εμβολιασμένα.

Την Πέμπτη είχαμε επιπλέον δύο δράσεις από τις ΚΟΜΥ σε Αμφίκλεια και Κάτω Τιθορέα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Στην Αμφίκλεια σε 34 δείγματα δε βρέθηκε θετικό, ενώ στην Κάτω Τιθορέα σε σύνολο 37, είχαμε 1 θετικό. Αντιστοιχεί σε γυναίκα 67 ετών.

Το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν πολλές δωρεάν δράσεις γενικά στη χώρα.

Έτσι και στη Φθιώτιδα, θα έχουμε ένα σημείο το Σάββατο 6 Αυγούστου στη Λαμία.

-Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Κεντρική είσοδος-χώρος ταμείων)

  09:00’-15:00’

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση