Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίσιο τέλος για 5χρονο παιδί που έπεσε από δέντρο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 15:22 Αίσιο τέλος για 5χρονο παιδί που έπεσε από δέντρο

Γέμισε το «Αχιλλοπούλειο» με περιστατικά από τις Βόρειες Σποράδες!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 5χρονου κοριτσιού που μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο του Βόλου με το Ε/Π - Θ/Τ ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ'' από το λιμάνι του Αγνώντα στη Σκόπελο.

Σύμφωνα με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, το κοριτσάκι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από πτώση από δέντρο που είχε εν ώρα παιχνιδιού. Από το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Βόλου για να υποβληθεί σε περισσότερες ιατρικές εξετάσεις.

Μετά από εντατικό ιατρικό έλεγχο των νευροχειρουργών του «Αχιλλοπουλείου» η 5χρονη διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Στο «Αχιλλοπούλειο» διακομίστηκαν επίσης τα ξημερώματα από τη Σκιάθο ένα μωρό 9 μηνών και μια 19χρονη που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σύμφωνα με τα gegonota.news, το βρέφος αντιμετώπιζε πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, ενώ η 19χρονη είχε συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας. Η διακομιδή έγινε με το ιδιωτικός σκάφος “Άξιον Εστί” το οποίο “έδεσε” στο λιμάνι του Βόλου στις 03:40’ τη νύχτα και αμέσως τα δυο άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Τέλος δύο 33χρονες που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, διακομίστηκαν με το ίδιο σκάφος («Άξιον Εστί») πρωινές ώρες στο λιμάνι του Βόλου, φέροντας πολλαπλά τραύματα.