Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για προσωπικό καθαρισμού σχολικών μονάδων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 12:14 Φθιώτιδα: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για προσωπικό καθαρισμού σχολικών μονάδων

Σε ποιους Δήμους δεν έχει λήξει η προθεσμία…

Εν μέσω αντιδράσεων από του Δήμους και την ΚΕΔΕ για την κάλυψη από ιδίους πόρους μέρους της αμοιβής των σχολικών καθαριστών, οι Δήμοι της Φθιώτιδας προχώρησαν στη δημοσίευση των ανακοινώσεων πρόσληψης των ανθρώπων που θα είναι επιφορτισμένοι με την καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

Ακόμη δεν έχουν καθοριστεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τα οποία θα λειτουργήσουν τη νέα σχολική περίοδο τα σχολεία, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν όμως ενδιάμεσοι καθαρισμοί, υπάρχει θέμα με τον αριθμό των θέσεων που αποζημιώνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Ας δούμε παρακάτω σε ποιους δήμους έχετε ακόμη τη δυνατότητα να υποβάλλετε αίτηση:

Δήμος Στυλίδας: Ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων, ήτοι 3 μερικής απασχόλησης (4 ώρες) και 7 πλήρους ωραρίου (6,5 ώρες).

Η προθεσμία υποβολής είναι από 02/08/2022 έως και 16/08/2022.

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων, ήτοι 6 μερικής απασχόλησης (4 ώρες) και 3 πλήρους ωραρίου (6,5 ώρες).

Διάστημα υποβολής των αιτήσεων από την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 έως και Τρίτη 16 Αυγούστου 2022.

Δήμος Καμένων Βούρλων: Ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων του, όλες πλήρους απασχόλησης.

Η προθεσμία υποβολής είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης (με ημερομηνία 1/8/22) στο δημοτικό κατάστημα.

Ο Δήμος Λοκρών με ημερομηνία 22/7/22 ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων (12 μερικής - 11 πλήρους).

Ο Δήμος Μακρακώμης με ημερομηνία 21/7/22 ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων (12 μερικής - 1 πλήρους).

Ο Δήμος Δομοκού με ημερομηνία 20/7/22 ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά έξι (06) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων (6 πλήρους) και

Ο Δήμος Λαμιέων με ημερομηνία 20/7/22 ανακοίνωσε την πρόσληψη ογδόντα δύο (82) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων (2 μερικής - 80 πλήρους).