Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» η Λαμιώτισσα δασκάλα Ρίκα Τζαμτζή - Αργυρίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 08:12 «Έφυγε» η Λαμιώτισσα δασκάλα Ρίκα Τζαμτζή - Αργυρίου

Ένας άνθρωπος με μεγάλη κοινωνική προσφορά στον τόπο της…

Το πρωί του Σαββάτου 6 Αυγούστου "έφυγε" σε ηλικία 85 ετών η Ευρυδίκη (Ρίκα) Τζαμτζή -Αργυρίου, μητέρα του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Λαμιέων Δημήτρη Αργυρίου και της Πάβιας Αργυρίου.

Επρόκειτο για μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές Λαμιώτισσες, συνταξιούχος δασκάλα και από τα πλέον ενεργά μέλη του Συλλόγου Γυναικών με μεγάλη κοινωνική προσφορά.

Ανιδιοτελής άνθρωπος που είχε για όλους έναν καλό λόγο, σε κέρδιζε με την ευγένεια του χαρακτήρα της και την γλυκύτητα του προσώπου της. «Ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά για όσους ζητούσαν τη βοήθειά της…».

Αποχαιρετώντας τη γλυκιά του μητέρα, ο Δημήτρης Αργυρίου έγραψε τα παρακάτω στην προσωπική του σελίδα:

«Μάνα καλό ταξίδι και καλό παράδεισο...

Έφυγες τη μέρα που ανοίγουν οι ουρανοί και κατεβαίνουν οι Άγγελοι. Τόσο καλή που ήσουν σίγουρα  μαζί τους θα πας. Ήσουν ο πιο συμπονετικός και ο πιο ανιδιοτελής άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου.

Νιώθω πολύ τυχερός που σε είχα δίπλα μου και μεγάλωσα στην αγκαλιά σου. Μια αγκαλιά που χωρούσε όλους όσους γνώρισες ή πέρασαν απ' τη ζωή σου. Γιατί ήσουν ο ορισμός της αγάπης και της  "συγχώρεσης". Ας μας προσέχεις όλους από κει που θα σαι.

Κι εμείς θα προσευχόμαστε για τη ψυχούλα σου

Η κηδεία της Ρίκας Τζαμτζή - Αργυρίου, θα γίνει αύριο Τρίτη (9/8/22) στις 11:00’ το πρωί στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Λαμίας.

*Επιθυμία της εκλιπούσης και της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων να δοθεί βοήθεια στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της.