Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Έντυπη αποστολή αντιρρήσεων για διόρθωση σφαλμάτων του δασικού χάρτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 12:59 Φθιώτιδα: Έντυπη αποστολή αντιρρήσεων για διόρθωση σφαλμάτων του δασικού χάρτη

Μέχρι τις 11 Αυγούστου η προθεσμία…

Από τη Διεύθυνση Δασών Φθιώτιδας ανακοινώνεται ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων και αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη του συνόλου της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν παραληφθεί από την υπηρεσία μας σε έντυπη μορφή όλες οι υποβληθείσες, ηλεκτρονικά και εμπρόθεσμα, αντιρρήσεις και αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων.

Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 16 του ν. 3889/2010 και με την με αριθ. πρωτ. 33552/19-02-2021 (ΑΔΑ: ΨΔΤΛΟΡ10-ΜΩΠ) Απόφαση της Δ/νσης Δασών Φθιώτιδας με θέμα «Ανάρτηση δασικού χάρτη των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, είναι απαραίτητη η έντυπη αποστολή των αντιρρήσεων και των αιτημάτων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων εντός 10 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, προκειμένου να ελεγχθούν και στη συνέχεια να διαβιβαστούν στις Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠ.Ε.Α.).

Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν υποβάλλει φυσικό φάκελο ότι θα πρέπει άμεσα να εκτυπώσουν και να υπογράψουν πρωτότυπα τις υποβληθείσες αντιρρήσεις τους και αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων και μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα αποστείλουν σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται, υποχρεωτικά, το όνομα του ενδιαφερομένου και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αντίρρησης/αίτησης διόρθωσης μέχρι τις 11 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη.

Οι αντιρρήσεις θα αποστέλλονται στα Σημεία Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη:

ΣΥΑΔΧ Λαμίας, με έδρα το κτίριο του Δασαρχείου Λαμίας

Ταχυδρομική Διεύθυνση: 1ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, 351 33, ΛΑΜΙΑ (ισόγειο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231022398

ΣΥΑΔΧ Αταλάντης, με έδρα το κτίριο του Δασαρχείου Αταλάντης

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 4, 352 00, ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2233023104

ΣΥΑΔΧ Σπερχειάδας, με έδρα το κτίριο του Δασαρχείου Σπερχειάδας

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Ι. Πιτσίκα 1, 350 03, ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2236043695

Οι αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων απευθείας στη Διεύθυνση Δασών Φθιώτιδας, στην ταχυδρομική διεύθυνση:

1ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών, Τ.Κ. 351 33, ΛΑΜΙΑ

Η έντυπη αποστολή των αντιρρήσεων και των αιτημάτων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών ή και με αυτοπρόσωπη παρουσία στην έδρα των ΣΥΑΔΧ και στην έδρα της Διεύθυνσης Δασών Φθιώτιδας αντίστοιχα