Κορωνοϊός - Φθιώτιδα: Τι έδειξαν οι πρώτες δειγματοληψίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 19:45 Κορωνοϊός - Φθιώτιδα: Τι έδειξαν οι πρώτες δειγματοληψίες της εβδομάδας

Που θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη 9 Αυγούστου…

Σημαντική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις πρώτες δειγματοληψίες της εβδομάδας για έλεγχο covid-19 από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, ειδικά στο Δήμο Λαμιέων.

Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν 252 rapid tests στο σημείο στα Γαλανέικα και άλλα 356 στην είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Σύνολο 608 τεστ εκ των οποίων τα 70 βρέθηκαν θετικά (δεν υπολογίζονται τα θετικά που προέκυψαν από επανεξέταση)

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης την περασμένη Δευτέρα (1/8) σε 559 τεστ είχαμε 78 θετικά.

Τα χαρακτηριστικά των ατόμων που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό είναι ηλικίες από 4 έως 84 ετών, με τα 57 από αυτά εμβολιασμένα. Στενή επαφή με κρούσμα αναφέρουν τα 26.

Δωρεάν δειγματοληψίες από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ είχαμε επίσης στην Αταλάντη του Δήμου Λοκρών. Σε δύο και εδώ σημεία στο Κέντρο Κοινότητας και στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών, πραγματοποιήθηκαν 18 και 13 rapid tests αντίστοιχα, χωρίς να βρεθεί θετικό.

Οι δράσεις συνεχίζονται καθημερινά στο Δήμο Λαμιέων στα δύο σταθερά σημεία από την Τρίτη 9 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου.

-Γαλανέικα (Δημοτικό́ πάρκινγκ)

  09:00’-15:00’

-Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Κεντρική είσοδος-χώρος ταμείων )

  10:00’-15:00’

Στα παραπάνω δύο σημεία την Τρίτη 9 Αυγούστου θα προστεθούν δύο ακόμη στο Δήμο Δομοκού:

Κεντρική Πλατεία Νέου Μοναστηρίου, 09:30’-11:00’

Κεντρική Πλατεία Δομοκού, 11:30’-13:30’

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση