Αντίκυρα: Κόλλησε στην άμμο τουριστικό σκάφος - Σχοινί παρεμβλήθηκε στην προπέλα του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 08:01 Αντίκυρα: Κόλλησε στην άμμο τουριστικό σκάφος - Σχοινί παρεμβλήθηκε στην προπέλα του

Χωρίς πρόβλημα το σκάφος έδεσε αργότερα στο λιμάνι της περιοχής…

Περιπέτεια το πρωί της Δευτέρας (8/8) για πέντε επιβάτες του Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους ¨ΑΛΜΥΡΑ¨, το οποίο προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Παγκάλου Αντίκυρας στον Κορινθιακό Κόλπο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό το σκάφος είχε επακουμβἰσει σε αμμώδη βυθό σε απόσταση τριών μέτρων από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Γυάλινη Άμμος. Λίγο νωρίτερα, κατά δήλωση του Κυβερνήτη του σκάφους, κάποιο σχοινί είχε παρεμβληθεί στην προπέλα του με αποτέλεσμα να απωλέσει για λίγες στιγμές τον έλεγχο του.

Όπως διαπίστωσαν οι Λιμενικοί που έφτασαν με όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ στο σημείο, όλοι οι επιβάτες ήταν πολύ καλά στην υγεία τους. Ακολούθως στο σημείο μετέβη και το ¨Ρ/Κ ΑΡΤΕΜΙΣ IV¨, με πλήρωμα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, με τη συνδρομή του οποίου, το ¨ΑΛΜΥΡΑ¨ αποκολλήθηκε και ακολούθως κατέπλευσε αυτοδύναμα, στον λιμένα Αντίκυρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση