Δήμος Λαμιέων: «Επιχείρηση σκούπα» σε Νέα Μαγνησία και Ροδίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 12:52 Δήμος Λαμιέων: «Επιχείρηση σκούπα» σε Νέα Μαγνησία και Ροδίτσα

Νέες παρεμβάσεις καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου σε γειτονιές και συνοικίες της Λαμίας

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, στην «καρδιά» του καλοκαιριού, με αμείωτο ρυθμό και ένταση οι παρεμβάσεις καθαριότητας μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας στη Λαμία και τις προαστιακές Κοινότητες με πλύσιμο δρόμων και πλατειών και αποκομιδή απορριμμάτων με παράλληλο καλλωπισμό και συντήρηση των χώρων πρασίνου.

Η «μάχη» της καθημερινότητας ιδιαίτερα στην «ευαίσθητη» περίοδο των υψηλών θερμοκρασιών δεν σταματά ποτέ για τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων, με στοχευμένες παρεμβάσεις βελτιώνοντας την εικόνα της καθαριότητας, υλοποιώντας σε απόλυτο βαθμό την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος για σεβασμό στο δημότη για καθαρές συνοικίες και γειτονιές υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητας Κώστα Μουστάκα.

Τα μεικτά συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων προχώρησαν σε μια ακόμα μεγάλη και συντονισμένη παρέμβαση με τη «σκυτάλη» αυτή τη φορά να παίρνει η Νέα Μαγνησία, στην κεντρική πλατεία, την πλατεία στην οδό Σαραφιανού και τις Εργατικές Κατοικίες της συνοικίας καθώς επίσης και στις Εργατικές Κατοικίες της Ροδίτσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση