Τραυματίστηκε κοριτσάκι σε τροχαίο έξω από το Πανεπιστημιακό Λάρισας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 18:51 Τραυματίστηκε κοριτσάκι σε τροχαίο έξω από το Πανεπιστημιακό Λάρισας (ΦΩΤΟ)

Βανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε σε άλλα έξι οχήματα!...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 15.30 στη Λάρισα.

Το τροχαίο συνέβη ακριβώς μπροστά στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όταν – σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες – ένα λευκό φορτηγάκι κινούμενο προς Αλκαζάρ συγκρούστηκε αρχικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούταν προς την αντίθεση κατεύθυνση και στη συνέχεια ο οδηγός του λευκού βαν έχασε πλήρως τον έλεγχό του και χτύπησε σε τουλάχιστον έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από το τροχαίο έχει τραυματιστεί ένα κοριτσάκι το οποίο μεταφέρθηκε αμέσως ακριβώς δίπλα στα ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας οι οποίοι ρυθμίζουν την κυκλοφορία, ενώ μέχρι να μαζευτούν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα εκτρέπεται για όσους έρχονται από τον κυκλικό κόμβο της Νέας Σμύρνης προς την 31ης Αυγούστου, ενώ κανονικά κινούνται τα οχήματα που έρχονται από τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχιλλίου προς την Αεροδρομίου.

Δείτε φωτογραφίες του larissanet.gr από το σημείο της σύγκρουσης:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση