Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Με το πρώτο ψιλόβροχο τροχαίο λίγο πριν τον Ε65 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 09:00 Φθιώτιδα: Με το πρώτο ψιλόβροχο τροχαίο λίγο πριν τον Ε65 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο δρόμος - παγίδα μεταξύ Ξυνιάδας - Κορομηλιάς…

Στο ίδιο έργο θεατές με τις πρώτες ψιχάλες στο «δρόμο - παγίδα» Ξυνιάδας - Κορομηλιάς στην είσοδο/έξοδο του Ε65! Το τροχαίο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (11/8), ακριβώς στη διασταύρωση με το χωριό Κορομηλιά.

Το κίτρινο SEAT με οδηγό Τρικαλινή, κινούμενο προς Ε65 εξετράπη της πορείας του και αφού χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες σταμάτησε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς δεν είχαμε κάποια άλλη σύγκρουση και η γυναίκα βγήκε σώα από το αυτοκίνητό της που υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εκείνη την ώρα είχε ξεκινήσει ψιλόβροχο, ωστόσο αναφερόμαστε σε ένα κομμάτι καρμανιόλα όπου έχουμε θρηνήσει θύματα. Το οδόστρωμα στα περισσότερα σημεία έχει υποστεί μεγάλη φθορά από τη χρήση και ειδικά από τα βαρέα οχήματα που χρησιμοποιούν την εθνική οδό, αλλά είναι αναγκασμένα στο νότιο τμήμα να ξαναμπαίνουν στην παλιά εθνική.

Δείτε βίντεο που μας έστειλε από το σημείο διερχόμενος οδηγός:

Την καταγραφή του τροχαίου ανέλαβε το ΑΤ Δομοκού.

Δείτε φωτογραφίες: