Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστυνομικός - συνοδός ασθενή χτύπησε δυο νοσηλεύτριες και σήκωσε στο πόδι το ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 09:40 Αστυνομικός - συνοδός ασθενή χτύπησε δυο νοσηλεύτριες και σήκωσε στο πόδι το ΓΝ Λαμίας

Βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου έβριζε πολιτικούς και απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο κτίριο και σε όλη τη Λαμία…

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00΄ το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ένας 44χρονος αστυνομικός, ο οποίος είναι γιος ασθενή που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και έβριζε θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 44χρονος σε κατάσταση αμόκ έβριζε τους πολιτικούς - κυβερνητικούς και μη - και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία!

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με αρκετά πληρώματα στο χώρο και με πολύ δυσκολία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Θα γίνει ψυχιατρική εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 44χρονος αστυνομικός είναι από τη Λαμία και υπηρετεί σε ΑΤ της Αττικής.

Την ίδια ώρα οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ το πρωί θα κατατεθεί από το Ίδρυμα μήνυση κατά του ανθρώπου που προκάλεσε το σοβαρότατο επεισόδιο.

Ο αστυνομικός - συνοδός έχει συλληφθεί με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικά του πρόσωπα ζήτησαν να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.