Τι λέει η Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας για το βίαιο επεισόδιο σε βάρος του προσωπικού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 10:51 Τι λέει η Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας για το βίαιο επεισόδιο σε βάρος του προσωπικού

«Έχουν δρομολογηθεί οι κατά Νόμον ενέργειες κατά του υπαίτιου προσώπου…»

Δελτίο τύπου σχετικά με το «αποτρόπαιο» - όπως το χαρακτηρίζει - επεισόδιο, σε βάρος του νοσηλευτικού προσωπικού του, εξέδωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέας Κολοκυθάς.

Στο δελτίο αναφέρεται ότι είναι αυτονόητο ότι καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες, ενημερώνοντας ότι έχουν κινηθεί όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Τι αναφέρει ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας:

«Με αφορμή το αποτρόπαιο συμβάν που διαδραματίστηκε το βράδυ της 11ης Αυγούστου 2022 στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, η Διοίκηση από την πρώτη στιγμή και όπως διαρκώς πράττει, βρίσκεται στο πλευρό τόσο των δύο εργαζομένων νοσηλευτριών όσο και σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου. Δεν χωράει αμφισβήτηση στο γεγονός ότι είχαν και έχουν εκτελέσει άψογα τα καθήκοντά τους προς εξυπηρέτηση όλων των ασθενών που προσέρχονται στο Γ.Ν. Λαμίας.

Αυτονόητο είναι, ότι τέτοιου είδους περιστατικά βίας είναι καταδικαστέα και δεν είναι δυνατόν να υποβαθμίζουν της υψηλής ποιότητας παροχές υγείας που το Νοσοκομείο μας προσφέρει. Η Διοίκηση δηλώνει, για ακόμη μία φορά, την μηδενική ανοχή της σε οποιοδήποτε περιστατικό βίας και παρενόχλησης, έναντι του προσωπικού του Γ.Ν. Λαμίας και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι κατά Νόμον ενέργειες κατά του υπαίτιου προσώπου, όπως η κείμενη Νομοθεσία ορίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση