Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 08:24 «Έφυγε» ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας

Το ψήφισμα του ΣΒΣΕ για το χαμό του ανθρώπου που προσέφερε όσο κανείς άλλος στο βιομηχανικό επιχειρείν της Περιφέρειας…

Βαρύ πένθος στον επιχειρηματικό κόσμο και στο Σύνδεσμο Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας, για το χαμό του Επίτιμου Προέδρου του ΣΒΣΕ, Νικόλαου Κουδούνη.

Ο Νικόλαος Κουδούνης διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου για σχεδόν 25 χρόνια και για αυτό τα μέλη του αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του στο βιομηχανικό επιχειρείν, τον ανακήρυξαν επίτιμο πρόεδρο.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του ΣΒΣΕ για την αναγγελία του θανάτου του Νικόλαου Κουδούνη:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας αναγγέλλουν με θλίψη την  εκδημία του επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου Νικολάου Κουδούνη.

Ο εκλιπών εκλεγόταν ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ από το 1989-1995 και υπήρξε πρόεδρος του ΣΒΣΕ  από το 1997 μέχρι το 2021. Ήταν πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (τ. ΑΣΟΕΕ), διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Συνδέσμου Επιχειρηματικών  Πάρκων (ΕΣΕΠΠΑ). Ήταν πρόεδρος της Εταιρείας Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων  Ασωπού (Ε.Δ.Ε.Π. Ο.Α. Α.Ε). Χρημάτισε αντιπρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδας (ΑΝΔΙΑ ΑΕ) και μέλος του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (ΑΣΣΕ). Υπήρξε πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης της Βιομηχανικής περιοχής Θίσβης (ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ. ΘΙΒ ΑΕ),  αντιπρόεδρος στην ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ και μετείχε ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου στο Δ.Σ. της  ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ. Ο αείμνηστος Νικόλαος Κουδούνης είχε δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε  περιοδικά, στον Περιφερειακό και στον Αθηναϊκό τύπο για αναπτυξιακά θέματα, θέματα  χωροταξίας, επιχειρηματικών πάρκων και φορολογίας επιχειρήσεων. 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας ανακήρυξε τον εκλιπόντα κατά τη Γενική Συνέλευση στις 30/9/21 ως επίτιμο πρόεδρο αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του στο βιομηχανικό  επιχειρείν της Στερεάς Ελλάδας και τη συμβολή του στην εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του  Συνδέσμου, της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία του αείμνηστου επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου μας θα τελεστεί το Σάββατο 13/8/22 και ώρα 12:00 στο κοιμητήριο Μελισσίων Αττικής».

Το ψήφισμα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα Παρασκευή 12/8/22 και μετά από την αναγγελία της εκδημίας του αείμνηστου επίτιμου προέδρου του Νικολάου Κουδούνη, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.

2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

3. Να διαθέσει χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό εις μνήμη του εκλιπόντος.

4. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.