Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα χέρια της αστυνομίας ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 10:00 Στα χέρια της αστυνομίας ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Στο χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας κρυβόταν ο δράστης - Τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία και είπε που βρισκόταν.

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 13/8 ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι, στην Άρτα, και πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος κρυβόταν στην ορεινή περιοχή των Αγράφων και εντοπίστηκε στο χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας. Η Δαφνούλα είναι ορεινός οικισμός των Αγράφων στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, ο οποίος βρίσκεται στα δυτικά όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 29χρονος προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ίδιος τηλεφώνησε στις Αρχές και ενημέρωσε για το που βρισκόταν. Ίσως ακόμη και σήμερα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Το έγκλημα συνέβη λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστροχώρι, μετά από άγριο καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας πυροβόλησε δύο φορές και προς το μέρος της εν διαστάσει συζύγου του, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσει, την ώρα που στο σπίτι βρίσκονταν το μόλις 2,5 ετών παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιδικία που κατέληξε σε αιματοκύλισμα, ξεκίνησε όταν ο 29χρονος πήγε στο Αστροχώρι και απαίτησε να πάρει μαζί του το παιδί. Γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν και με τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες άφησε νεκρό και μέσα σε λίμνη αίματος τον πεθερό του.