Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έπιασαν τον κλέφτη μέσα στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 08:14 Λαμία: Έπιασαν τον κλέφτη μέσα στο σπίτι

Η γιαγιά κοιμόταν και δεν είχε αντιληφθεί τον "ποντικό" που είχε μπει μέσα στο σπίτι.

Όλα έγιναν στις 3:00'  περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου, στα Κάτω Ρεβένια Λαμίας, όταν κάποιος γείτονας είδε έναν διαρρήκτη να μπαίνει στο σπίτι ηλικιωμένης η οποία διαμένει μόνη της, και ενημερωσε το Κέντρο (100) της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας οι οποίοι στον έλεγχο που έκαναν είδαν μισάνοιχτη την πόρτα εισόδου και ζήτησαν ενισχύσεις. Σε λίγο στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Τροχαίας για κάθε ενδεχόμενο.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης που κοιμόταν χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Οι αστυνομικοί την ξύπνησαν και τη ρώτησαν εάν είχε καταλάβει κάτι και εκείνη απάντησε αρνητικά.

Οι αστυνομικοί όμως δεν επαναπαύθηκαν και συνεχίζοντας τον έλεγχο ξετρύπωσαν τον "ποντικό" ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από τον πάγκο της κουζίνας και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι πρόκειται για νεαρό ρομά, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

«Τέλος καλό, όλα καλά...To θέμα όμως είναι τι θα γινόταν εάν η γιαγιά ξυπνούσε και έβλεπε πάνω από το κεφάλι της τον κλέφτη;», λέει ένας από τους γείτονες της ηλικιωμένης στο LamiaReport, ο οποίος συμπλήρωσε ότι οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην ευρύτερη περιοχή.