Έξι χρόνια από τον χαμό του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 12:30 Έξι χρόνια από τον χαμό του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου

«Είχαμε σβήσει τη φωτιά, όταν μου φώναξε "δεν είμαι καλά"»…

Σαν σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από τον αδόκητο χαμό του Πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Παρόρι Βοιωτίας κοντά στα όρια της Φθιώτιδας.

Ο άτυχος πυροσβέστης, μαζί με άλλους συναδέλφους του από το ΠΚ Αμφίκλειας, είχαν καταφέρει να σβήσουν τις φλόγες όταν δεν αισθάνθηκε καλά. «Είχαμε σβήσει τη φωτιά, όταν μου φώναξε "δεν είμαι καλά"», είχε πει ο άνθρωπος στα χέρια του οποίου «έφυγε» ο 49χρονος Βαγγέλης.

Ο Ευάγγελος Πάνος, είχε γεννηθεί το 1967 στα Κουμπουριανά Καρδίτσας. Στο Πυροσβεστικό Σώμα εργαζόταν από το 1998 ως εποχικός πυροσβέστης, ενώ το 2012 προσελήφθη ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης.

Η ξαφνική του απώλεια συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και το Πυροσβεστικό Σώμα που δεν ξεχνά όσους έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

Το τελευταίο tweet στον επίσημο λογαριασμό του ΠΣ, στη μνήμη του Ευάγγελου Πάνου:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση