Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hellenic Train: Κανονικά τα δρομολόγια από 15:30’ - Ποια δρομολόγια ακυρώθηκαν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 17:05 Hellenic Train: Κανονικά τα δρομολόγια από 15:30’ - Ποια δρομολόγια ακυρώθηκαν

Προβλήματα με την πυρκαγιά στα Οινόφυτα…

Επανήλθε η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική Αθήνα - Λειανοκλάδι μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (14/8) στα Οινόφυτα.

Λόγω της προηγούμενης διακοπής όμως, σύμφωνα με την Hellenic Train, αναμένονται καθυστερήσεις στα IC δρομολόγια και στις ανταποκρίσεις τους.

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση ο ΟΣΕ διέκοψε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα εξαιτίας της πυρκαγιάς. Η αμαξοστοιχία IC 54 σταμάτησε στο σταθμό Αυλώνα, η αμαξοστοιχία IC53 σταμάτησε στο σταθμό της Θήβας και η αμαξοστοιχία 1547 δεν αναχώρησε από το σταθμό της Χαλκίδας. Δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις ενώ οι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν καθώς όπως υποστήριξαν δεν υπήρχε ενημέρωση για το πότε και πως θα φτάσουν στους προορισμούς τους.

Επίσης, ακυρώθηκαν οι αμαξοστοιχίες 1546 και 1547 (Αθήνα - Χαλκίδα), εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Η Hellenic Train προχώρησε σε μίσθωση λεωφορείων για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών. Αναμένονται καθυστερήσεις, αναλόγως της διαθεσιμότητας των λεωφορείων.