Το ευχαριστώ του Δημάρχου Δομοκού σε όσους βοήθησαν στη μεγάλη πυρκαγιά του Πετρωτού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 13:47 Το ευχαριστώ του Δημάρχου Δομοκού σε όσους βοήθησαν στη μεγάλη πυρκαγιά του Πετρωτού

Ευχαριστήριο για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 9 Αυγούστου πλησίον του Πετρωτού, απευθύνει ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος.

Επρόκειτο για μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά που μόνο με εξαιρετικό συντονισμό και συνδυασμό επίγειων και εναέριων δυνάμεων μπορούσε να ελεγχθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα και χωρίς να κινδυνεύσουν άνθρωποι και περιουσίες.

Για την κατάσβεσή της θυμίζουμε κινητοποιήθηκαν επιπλέον πυροσβεστικές δυνάμεις από Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα για αυτό και ο Δήμαρχος Δομοκού «εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην επιτυχή αντιμετώπιση του συμβάντος, με αποφασιστικότητα και  ετοιμότητα, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και υπευθυνότητα καθ όλο το έργο της πυρόσβεσης, σε καιρικές συνθήκες που ενίοτε δυσχέραιναν τις προσπάθειες που καταβάλλονταν».

Συγκεκριμένα ευχαριστεί :

-Το Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας Υποστράτηγο ΠΣ Δημήτριο Καρασαββίδη

-Τον επικεφαλής της επιχείρησης, Διοικητή της ΠΕΠΥΔ Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο

-Τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο Ευάγγελο Φαλάρα

-Το Διοικητή της  ΔΙ.Π.Υ. Ν. Φθιώτιδας, Πύραρχο Λουκά Μούτσελο

-Το Διοικητή  ΔΙΠΥΝ Ευρυτανίας, Πύραρχο Στέργιο Φυσέκη

-Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δομοκού και το Διοικητή αυτού Ανθυποπυραγό Δημήτριο Καρκάνη

-Όλους τους Πυροσβέστες με οποιαδήποτε ιδιότητας συμμετείχαν στην πυρόσβεση με ιδιαίτερη μνεία στους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστικής σημασίας στο έργο της πυρόσβεσης,  καθώς και τα πεζοπόρα τμήματα των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ), Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Αττικής.

-Τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας

-Το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού

-Τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Γεώργιο Λελεντζή και τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου

«Όλοι οι ανωτέρω φορείς, ο καθένας από τη θέση και τον ρόλο που του αντιστοιχεί και ενεργώντας συντονισμένα, ανταποκρίθηκαν με ετοιμότητα, άμεσα και ακούραστα στο καθήκον τους και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά γρήγορα, αποτρέποντας την επέκτασή της στην κοινότητα Πετρωτού  με τους κινδύνους που αυτό θα επέφερε για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων», αναφέρει ο κ. Λιόλιος στο ευχαριστήριο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση