Καινούργιες "καμπίνες" σε Μαρίνι και Μελίσσια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 13:49 Καινούργιες "καμπίνες" σε Μαρίνι και Μελίσσια

Τοποθετήθηκαν καινούργιες ξύλινες καμπίνες για να αλλάζουν οι λουόμενοι στις παραλίες των οικισμών, του Δήμου Στυλίδας, Μαρίνι και Μελίσσια.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

«Προχωράμε σταθερά στην ανανέωση του λουτρικού εξοπλισμού στην παραλιακή ακτή με την τοποθέτηση νέων ξύλινων καμπινών (αλλαξιέρες) για τους λουόμενους και στους οικισμούς Μαρίνι και Μελίσσια.

Έχουν προηγηθεί ανάλογες παρεμβάσεις συντήρησης και ανανέωσης του εξοπλισμού καθώς και παρεμβάσεις καθαρισμού των παραλιών από φύκια και φερτά υλικά και σε άλλα σημεία του παραλιακού μετώπου, με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουόμενων και την κάλυψη βασικών αναγκών σε υποδομές στην παραλιακή ζώνη.

Στόχος είναι ο ευπρεπισμός των ακτών, καθώς και αυτό το καλοκαίρι πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν την περιοχή και συρρέουν στις παραλίες μας προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους και να περάσουν στιγμές χαλάρωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση