Λάρισα: Ο δρόμος που έγινε συνήθεια, λόγω… ακρίβειας (φωτ.)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 10:42 Λάρισα: Ο δρόμος που έγινε συνήθεια, λόγω… ακρίβειας (φωτ.)

Είναι ο παράδρομος του Μακρυχωρίου, όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι στην περιοχή της Λάρισας. Πρόκειται για τον δρόμο που τον διασχίζει κάποιος για να φτάσει από την πόλη της Λάρισας στην κοιλάδα των Τεμπών και το αντίστροφο.

 
 

Φέτος το καλοκαίρι παρατηρήθηκε μεγάλη δραστηριότητα. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το κύμα ακρίβειας που πλήττει βάναυσα τους Έλληνες πολίτες. Μπορεί ο καινούριος αυτοκινητόδρομος να παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια όμως και το παραμικρό παραπάνω έξοδο, όπως αυτό της καταβολής του κόστους για τα διόδια, είναι υπολογίσιμο για κάθε οικογένεια.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που κινούμενοι με τα οχήματά τους, επέλεξαν τον παράδρομο, προτιμώντας να χάσουν λίγα λεπτά παραπάνω αλλά το έκαναν για να μειώσουν όσο περισσότερα τα έξοδα στο πλαίσιο της εκδρομής για το μπάνιο. Κάτι είναι κι αυτό…

Ο φακός του Larissanet.gr κατέγραψε μερικά στιγμιότυπα της διαδρομής μέχρι την Κοιλάδα των Τεμπών σε στιγμές που η κίνηση δεν ήταν τόσο αυξημένη:

Πηγή: larissanet.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση