Αυτό είναι το έργο που δίνει τέλος στο πρόβλημα του νερού σε Ράχες - Αχλάδι - Παλαιοκερασιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 08:24 Αυτό είναι το έργο που δίνει τέλος στο πρόβλημα του νερού σε Ράχες - Αχλάδι - Παλαιοκερασιά

Σε εξέλιξη οι εργασίες για την κατασκευή του νέου αγωγού ύδρευσης στην Ανατολική Φθιώτιδα.

«Το έργο κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης Παλαιοκερασιάς Ραχών με την προσωπική επίβλεψη μας προχωρά κανονικά, παρόλα τα εμπόδια και τις τεχνικές δυσκολίες, που προκύπτουν στην πορεία υλοποίησής του....», σημειώνει ο Δήμος Στυλίδας σε ανακοίνωσή του.

«Ευελπιστούμε σύντομα να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό έργο, που σκοπός του είναι μέσω της αντικατάστασης του παλαιού αγωγού, η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου, ώστε να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία αυτού, τόσο για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ύδατος στους κατοίκους της περιοχής, όσο και για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας μέσω υιοθέτησης βέλτιστων πρακτικών για την αποφυγή διαρροών...», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Eπανασχεδιάζουμε τον χάρτη της υδροδότησης και δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης των Κοινοτήτων Παλαιοκερασιάς, Ραχών και Αχλαδίου για τις επόμενες γενιές. Πρόκειται για μια από τις πλέον σημαντικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής και ένα από τα πιο ουσιαστικά έργα που υλοποιούνται στον Δήμο Στυλίδας τα τελευταία χρόνια....», αναφέρει στη δήλωσή της η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση