Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για την απώλεια της συναδέλφου Μαρίας Λεπίδα.

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 10:19 Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για την απώλεια της συναδέλφου Μαρίας Λεπίδα.

Διαβάστε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για το χαμό της συναδέλφου Μηχανικού Μαρίας Λεπίδα.

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη των μελών του για την πρόωρη απώλεια της συναδέλφου Μαρίας Λεπίδα αρχιτέκτων μηχανικού.

Η Μαρία, υπάλληλος στην Π.Ε. Φθιώτιδας, στον Δήμο Καρπενησίου και στη Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας, ήταν αξιαγάπητη σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, αφήνοντας το θετικό της αποτύπωμα, την καλοσύνη της και την ξεχωριστή αισθητική της προσέγγιση σε όλα τα τεχνικά θέματα που ασχολήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια, ήρθε αντιμέτωπη με σοβαρά θέματα υγείας. Έδωσε έναν πολύ δύσκολο αγώνα σε μία πολυσύνθετη διαδρομή με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση χωρίς ποτέ να χάσει το χαμόγελό της, την αισιοδοξία της και τη θετική της διάθεση. Μας έδειξε τον τρόπο να αγωνιζόμαστε, να προσπαθούμε, να χαμογελάμε, να μην το βάζουμε κάτω έστω και αν οι δυσκολίες φαίνονται ανυπέρβλητες. Την αποχαιρετούμε κρατώντας την παρουσία της και το παράδειγμά της σαν μια σημαντική παρακαταθήκη που θα μνημονεύεται από όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους».

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας
Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση