Σκιάθος: Ο αυτόχειρας επιχειρηματίας «δεχόταν πιέσεις για οικονομικά ζητήματα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 10:12 Σκιάθος: Ο αυτόχειρας επιχειρηματίας «δεχόταν πιέσεις για οικονομικά ζητήματα»

Η αστυνομία ερευνά τα όσα αναφέρει στο σημείωμα αυτοκτονίας του ο 55χρονος Θ.Π. που βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο έξω από τη βίλα του στην Αγία Ελένη

Ένας Άγγλος διερχόμενος τουρίστας που είδε τον επιχειρηματία Θ.Π. να κρέμεται από δένδρο έξω από βίλα στην περιοχή της Αγίας Ελένης στη Σκιάθο ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία η οποία φθάνοντας στο σημείο εντόπισε νεκρό τον 55χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θ.Π., ο οποίος δραστηριοποιούνταν αρχικά στο χώρο της εστίασης και στη συνέχεια στο χώρο του τουρισμού, βρισκόταν στο συγκεκριμένο σπίτι όπου με προσωπική εργασία το ετοίμαζε προκειμένου να το ενοικιάσει σε τουρίστες.

Μαζί με τη σύζυγό του διαθέτουν ακόμη μια βίλα στην Αγία Παρασκευή την οποία εκμεταλλεύονται τουριστικά.

skiathos_in__1_
skiathos_in__4_

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος αντιμετώπιζε κάποιες οικονομικές δυσχέρειες οι οποίες πιθανόν να τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Ωστόσο, άνθρωποι με τους οποίους είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες και οι οποίοι μίλησαν στο protothema.gr ανέφεραν ότι δεν τους είχε αναφέρει κάτι σοβαρό που να τον απασχολεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο φέρεται να εξηγεί πως δεχόταν κάποιες πιέσεις από ανθρώπους για οικονομικά θέματα, κάτι το οποίο όμως ερευνά η αστυνομία. Συγγενείς και φίλοι του επιχειρηματία οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους έφυγε από τη ζωή με αυτό τον τρόπο αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

skiathos_in__2_
skiathos_in__3_

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση