Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε 486.595 υγιεινά γεύματα σε μαθητές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 14:19 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε 486.595 υγιεινά γεύματα σε μαθητές

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για ακόμη μία σχολική χρονιά προσέφερε - μέσω του προγράμματος «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» - χιλιάδες υγιεινά γεύματα σε μαθητές που φοιτούν σε σχολεία της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Εύβοιας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας.

Το Πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Ινστιτούτου Prolepsis υλοποιήθηκε σε συνολικά 151 σχολεία ευπαθών περιοχών της χώρας, προσφέροντας υγιεινά και θρεπτικά γεύματα σε μαθητές, περιοχών της Αττικής, της Μακεδονίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Θράκης.

Ειδικά, στα διοικητικά όρια της Στερεάς Ελλάδας και με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, εξασφαλίστηκαν και διανεμήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2021 – 2022 486.595 υγιεινά γεύματα σε 4.023 μαθητές.

«Συνεργαστήκαμε με το Ινστιτούτο Prolepsis και στηρίξαμε για έκτη συνεχή σχολική χρονιά μαθητές και οικογένειες που αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια, μέσα από το πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ». Διαθέσαμε συνολικά 486.595 υγιεινά γεύματα κατά το σχολικό έτος 2021 – 2022, υλοποιώντας μια παρέμβαση με πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών. Στόχος μας, να ανακουφίσουμε νοικοκυριά της Στερεάς Ελλάδας και κανένα παιδί να μην στερείται το παραμικρό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση