Το "Ευχαριστώ" στον Υπουργό Οικονομικών για τα παιχνίδια στα παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 07:50 Το "Ευχαριστώ" στον Υπουργό Οικονομικών για τα παιχνίδια στα παιδιά

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την ευγενική του προσφορά στα παιδιά της Κοινότητας Νεοχωρίου στην περιοχή του Δομοκού.

Το ευχαριστήριο:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την ευγενική προσφορά του να δωρίσει στα παιδιά της Κοινότητας Νεοχωρίου του Δήμου Δομοκού παιχνίδια από το κατάστημα παιχνιδιών «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ».

Οι μικροί μας φίλοι ενθουσιάστηκαν με αυτή την δωρεά και αυτό αποτελεί διπλή χαρά και για εμάς.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Δομοκού κ. Χαράλαμπο Λιόλιο και τους συνεργάτες του για την άμεση ανταπόκριση τους για την αποστολή των παιχνιδιών στην Κοινότητα Νεοχωρίου.

κ. Υπουργέ,

εκ μέρους της Ένωσης «Παραγώνι» και των παιδιών της Κοινότητας Νεοχωρίου του Δήμου Δομοκού, σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για τα όσα έχετε προσφέρει στο χωριό μας και σας ευχόμαστε να έχετε την δύναμη να συνεχίσετε να προσφέρετε χαρά στα παιδιά.

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Παραγώνι»
Νικολέτα Χριστοδούλου
 
Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες...
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση