Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνοδευτικά Μέτρα και Υπηρεσίες του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 13:10 Συνοδευτικά Μέτρα και Υπηρεσίες του προγράμματος ΤΕΒΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση σχετικά με τα Συνοδευτικά Μέτρα και τις Υπηρεσίες στα πλαίσια της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ» που υλοποιεί η Εταιρεία  C.R.P. Ε.Π.Ε:

Με την έναρξη υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων ο Δήμος Λαμιέων ως Επικεφαλής Εταίρος του προγράμματος, με συμπράττοντες αρωγούς την Ι.Μ. Φθιώτιδος, Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας, Δήμο Δομοκού, Δήμο Καμένων Βούρλων, Δήμο Λοκρών, Δήμο Μακρακώμης, Δήμο Στυλίδας, Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας και σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική Εταιρεία C.R.P. Ε.Π.Ε., υλοποίει την υπηρεσία: «Συνοδευτικά Μέτρα και Υπηρεσίες στα πλαίσια πράξη «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 Κ.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ με κωδικό ΟΠΣ 5029573 στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020».

Συγκεκριμένα, τα  Συνοδευτικά Μέτρα που υλοποιούνται από τη Συμβουλευτική Εταιρεία C.R.P. Ε.Π.Ε., είναι:

  • Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης (ενηλίκων και παιδιών).
  • Πρόληψη και συμβουλές υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής (ενήλικες και παιδιά).
  • Υπηρεσίες κοινωνικοποίησης παιδιών και υλοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά.
  • Συμβουλευτική για τη διαχείριση οικογενειακού προϋπολογισμού (ενήλικες).

Οι Συνεδρίες διεξάγονται δια ζώσης τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας ή εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονων ψηφιακών μέσων.

Οι ωφελούμενοι μπορούν  να δηλώσουν το ενδιαφέρoν τους για την συμμετοχή και να ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο της υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων στα γραφεία της C.R.P Ε.Π.Ε (2 χλμ. Νέο Λάμιας-Αθήνας τηλ. 2231032406), καθώς και στο Δήμο Λαμιέων (Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού τηλ. 2231351041)

...........................................................................................................................