«Βράχο βράχο» μετρούσε την κοκαΐνη 38χρονος!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 14:06 «Βράχο βράχο» μετρούσε την κοκαΐνη 38χρονος!

Χειροπέδες από τους Λιμενικούς σε αλλοδαπό που ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής Αιδηψός - Αρκίτσα…

Σημαντική επιτυχία από το Γραφείο Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Αιδηψού, η σύλληψη το απόγευμα της Πέμπτης (18/8), 38χρονου αλλοδαπού, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει κοκαΐνη βάρους 34,5 γραμμαρίων σε σχήμα βράχου.

Η σύλληψη από τους Λιμενικούς έγινε περίπου στις 17:45’ στο πλαίσιο ελέγχων στο λιμάνι της Αιδηψού και ενώ ο άνδρας (κάτοικος Αθηνών), είχε επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής Αιδηψός - Αρκίτσα.

Από τους Λιμενικούς, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών, όπως και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση των διατάξεων Ν. 4139/2013 περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις όπως ισχύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση