Στερεά: Δρομέας έπαθε δύο φορές ανακοπή και τον επανέφεραν στη ζωή!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 08:56 Στερεά: Δρομέας έπαθε δύο φορές ανακοπή και τον επανέφεραν στη ζωή!

ΚΑΡΠΑ και απινιδωτής μπορούν να σώσουν ζωές…

Ένας 63χρονος δρομέας που συμμετείχε σε αγώνα αντοχής 5 χλμ στο Κυριάκι, έπαθε καρδιακή ανακοπή σύμφωνα με την σελίδα «KIDS SAVE LIVES».

Αμέσως «τέσσερα μέλη της εθελοντικής ομάδας που κάλυπταν τον αγώνα, ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ και έκαναν άμεση χρήση του Απινιδωτή. Ο 63χρονος επανήλθε στη ζωή για λίγα λεπτά μόνο και στη συνέχεια έπαθε ξανά καρδιακή ανακοπή».

Οι στιγμές ήταν γεμάτες αγωνία προκειμένου να επαναφέρουν και πάλι τον 63χρονο. Τελικά, όπως περιγράφουν, παραδόθηκε στους Διασώστες του ΕΚΑΒ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ, με 100% επικοινωνία!!

Διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς για σταθεροποίηση από τους γιατρούς και νοσηλευτές και στη συνέχεια στο εφημερεύον νοσοκομείο της Αθήνας!

Μέχρι στιγμής αναφέρεται πως το 63χρονο θύμα της ΔΙΠΛΗΣ καρδιακής ανακοπής είναι σταθερό και οι ευχές μας είναι μαζί του!

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση