Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθάνει στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας τις επόμενες ώρες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 16:14 Φθάνει στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας τις επόμενες ώρες

Με τα αισθήματα της βαθιάς οδύνης και της απέραντης θλίψης να κυριαρχούν στη Λάρισα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στην πόλη η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του larissanet.gr, το στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 – το οποίο θα μεταφέρει την σορό, όπως και τους γονείς της Θάλειας από την Ιταλία – θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης περί τις 6.00 μ.μ. Εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές τις τελευταίας στιγμής η αναχώρηση από τη Νάπολη της Ιταλίας προσδιορίζεται περίπου στις 4.00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Στη συνέχεια και κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας η σορός θα μεταφερθεί στο πατρικό σπίτι, στη συνοικία Παπασταύρου.

Το τελευταίο «αντίο» στην Θάλεια Κορδαμπάλου θα πουν αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και η τοπική κοινωνία με την κηδεία να τελείται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Στην πόλη θα φτάσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Παράλληλα, στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

Νεκροψία – νεκροτομή

Σε ότι αφορά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, η διαδικασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Πλέον, οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν τις επόμενες ημέρες από την Ιταλία.

Γ.Α.