Λαμία: Τριπλό «μπαμ» στα φανάρια της ΔΕΗ που δε λειτουργούσαν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 09:00 Λαμία: Τριπλό «μπαμ» στα φανάρια της ΔΕΗ που δε λειτουργούσαν

Τραυματίστηκε ένα άτομο…

Χωρίς φανάρια είναι από το πρωί η διασταύρωση της ΔΕΗ πλησίον της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και από νωρίς της Τετάρτης (7/9)παρατηρήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Γύρω στις 12:30’ όμως είχαμε τη σύγκρουση τριών οχημάτων που προσπάθησαν την ίδια στιγμή να διασχίσουν τη διασταύρωση, θέλοντας να κινηθούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Το ασημί ΙΧΕ κινούνταν από Δομοκό προς Αθήνα, ενώ τα δύο αγροτικά οχήματα ερχόντουσαν από και προς της ΔΕΗ. Τελικά βρέθηκαν και τα τρία ακινητοποιημένα  στο σημείο αφού συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Από τη σύγκρουση μάλιστα τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧΕ που διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Νωρίτερα σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άλλα ΙΧ είχαν συγκρουστεί στην πλευρά της ΔΕΗ καθώς ήταν και πάλι παλλόμενα τα φανάρια.

Δείτε φωτογραφίες από τη σύγκρουση των οχημάτων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση