Καλό χειμώνα! Το τζάκι το καθάρισες?

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 07:48 Καλό χειμώνα! Το τζάκι το καθάρισες?

Μην περιμένετε να έρθει η ώρα να το ανάψετε για να καθαρίσετε το τζάκι σας - Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον σωστό καθαρισμό της καμινάδας του τζακιού σας...

Ο καθαρισμός της καμινάδας είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες που πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο, όχι μόνο γιατί μας προστατεύει από απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις, όπως η ανάφλεξη των υπολειμμάτων της καύσης στο εσωτερικό της καμινάδας, αλλά και γιατί είναι απαραίτητος για την αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος του τζακιού.

Ο σωστός καθαρισμός της καμινάδας, λόγω της σύγχρονης δόμησης, απαιτεί γνώση, εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία.

Γι΄ αυτό λοιπόν απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Η εταιρεία "ΒΕΛΑΩΡΑΣ" έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή, επισκευή και τοποθέτηση τζακιών, απλών και ενεργειακών και φυσικά γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά για έναν σωστό καθαρισμό. 

Επιπλέον οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας έχουν και τα κατάλληλα εργαλεία. Ο καθαρισμός γίνεται με ειδική επαγγελματική βούρτσα - σκούπα.

Το συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 22310 33978 και καθαρίζει την καμινάδα σας γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια, χωρίς να λερώσει το χώρο σας.

Η έδρα και η έκθεση της εταιρείας "ΒΕΛΑΩΡΑΣ" είναι στο Παγκράτι Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπολίτου Δαμασκηνού, κοντά στη συμβολή με την οδό Φραντζή.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22310 33978.


Γνωρίστε μας καλύτερα στο www.velaoras.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση