Meteo: Ζέστη και αφρικανική σκόνη - Στους 37 βαθμούς τοπικά η θερμοκρασία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 11:18 Meteo: Ζέστη και αφρικανική σκόνη - Στους 37 βαθμούς τοπικά η θερμοκρασία (φωτο intime)

Καλός θα είναι ο καιρός το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και πιο ζεστή ημέρα θα είναι το Σάββατο, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να φτάνουν τοπικά στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Οι περιοχές όπου η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή, θα είναι σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και δυτική Κρήτη.

Παράλληλα, θα εκδηλωθεί ήπιο επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από την Αφρική, το οποίο την Παρασκευή αναμένεται να επηρεάσει τα δυτικά τμήματα της χώρας και το Σάββατο το σύνολο της Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση