Ο θάνατος τον βρήκε στην ξαπλώστρα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 06:58 Ο θάνατος τον βρήκε στην ξαπλώστρα! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής…

68χρονος άνδρας εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/9) χωρίς τις αισθήσεις του σε ξαπλώστρα στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Ερέτριας.

Περαστικοί συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν ασθενοφόρο και Λιμενικό.

Με το ΕΚΑΒ ο 68χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενεργήθηκε νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης μια 84χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην ελεύθερη παραλία ¨Πάρδαλο¨ στο νησί Παλαιό Τρικέρι στο νότιο Πήλιο.

Στη περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε στο λιμάνι της Αγίας Κυριακής Τρικέρων. Στο σημείο είχε μεταβεί Ιατρός του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, όπου και διαπίστωσε το θάνατό της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενεργήθηκε νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση