Λαμία: Τους έκλεισε το δρόμο και προκάλεσε τροχαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 07:12 Λαμία: Τους έκλεισε το δρόμο και προκάλεσε τροχαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Τον ασυνείδητο οδηγό ενός μπλε Audi που οδηγούσε επικίνδυνα στον παράδρομο της εθνικής, αναζητά η αστυνομία…

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στον παράδρομο της Ανθήλης το πρωί της Τρίτης (13/9) στη 205 χ/θ λίγο πριν τις 11:30’.

Ένα λευκό ΙΧΕ και το λευκό τροχόσπιτο της φωτογραφίας πήγαιναν κανονικά προς Θερμοπύλες, όταν τους προσπέρασε ένα μπλε Audi A3.

Από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν επαγγελματικό αυτοκίνητο και ο οδηγός του Audi έκοψε απότομα μπροστά από τα δύο αυτοκίνητα που προσπέρασε, κλείνοντας ουσιαστικά το δρόμο τους.

Τα δύο οχήματα φρενάρισαν και ο οδηγός του τροχόσπιτου για να μην πέσει πάνω στο προπορευόμενο ΙΧ, το έριξε στα κιγκλιδώματα. Έφερε μια σβούρα χωρίς ευτυχώς να ανατραπεί.

Ο οδηγός του μπλε οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο φρόντισε να εξαφανιστεί κι αναζητείται.

Ομοίως απομακρύνθηκε από το σημείο και το λευκό ΙΧ που δεν ευθύνεται για το τροχαίο, ίσως όμως ο οδηγός του να μπορεί να βοηθήσει για την καταγραφή των στοιχείων του υπαίτιου αυτοκινήτου.

Αντίθετα σταμάτησε ο Λαμιώτης επαγγελματίας που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα για να βοηθήσει τους τρεις επιβαίνοντες στο τροχόσπιτο, έναν άνδρα και δύο γυναίκες που σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις τους είχε συμβεί.

Στο σημείο βρέθηκε και η Τροχαία Λαμίας, που όπως σημειώσαμε αναζητεί τον υπαίτιο οδηγό.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση