Παραδόθηκε ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός στο Μουσικό Σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 08:04 Παραδόθηκε ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός στο Μουσικό Σχολείο

Δωρεά της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια» μετά από πρωτοβουλία του Χρήστου Σταϊκούρα…

Παραδόθηκε την Κυριακή 11/09/22 στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της ευγενικής χορηγίας της εταιρίας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ», κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του «Ράλι Ακρόπολις».

Την παράδοση έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια Ανδρέας Σιάμισιης παρουσία του κ. Σταϊκούρα, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας Νικόλαος Τζήμας υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεχούς αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των «ΕΛΠΕ» από τη πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη σε σχολεία που προάγουν τον πολιτισμό, ενώ ο Λαμιώτης Υπουργός Οικονομικών, τόνισε ότι χάρη στην ιδιωτική αυτή πρωτοβουλία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καλύφθηκαν ανάγκες των σχολείων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση