Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 08:16 Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Παρασκευής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής (Φθιώτιδας) και συγκεκριμένα από το 216ο χλμ. έως και το 218ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύει α) αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή Β) αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Αγ. Παρασκευής στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατάλληλη προσωρινή σήμανση θα χρησιμοποιηθεί για την ενημέρωση των οδηγών σχετικά με χρήση των κοντινών κόμβων (Α/Κ Αγ. Μαρίνας και Α/Κ Ροδίτσας) και των εναλλακτικών διαδρομών παράκαμψης μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση