Σώοι οι ορειβάτες που χάθηκαν σε φαράγγι της Γκιώνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 11:29 Σώοι οι ορειβάτες που χάθηκαν σε φαράγγι της Γκιώνας

Σύντομη περιπέτεια για δύο ορειβάτες που χάθηκαν από την υπόλοιπη παρέα στην κατάβαση του γνωστού φαραγγιού της Ρεκάς στην Γκιώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ορειβάτες - πεζοπόροι, δεν είχαν σήμα στο κινητό τους και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας αλλά και η 7η ΕΜΑΚ, η οποία δε χρειάστηκε να επέμβει, καθώς τα άτομα επικοινώνησαν και επέστρεψαν χωρίς πρόβλημα σε ασφαλές σημείο.

Το φαράγγι της Ρεκκάς προσφέρει μια περιπετειώδη 10ωρη διαδρομή μέχρι την Πυραμίδα την υψηλότερη κορυφή της Γκιώνας και της Στερεάς Ελλάδας και κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες φίλους της φύσης και της πεζοπορίας που θέλουν να περιηγηθο'υν - περπατήσουν σε μια ιδιαιτέρου κάλλους περιοχή.

(φωτογραφία ΚΠΕ Άμφισσας)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση