Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 11:04 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες»

«Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου», «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» και «Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων Minions στο «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου» και μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο όμωνυμο best seller μυθιστόρημαη ταινία «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας.

Στην Αίθουσα 2 προβάλεται «Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος» το τρομακτικό έπος της Έστερ συνεχίζεται σε αυτό το συναρπαστικό πρίκουελ της αρχικής και συγκλονιστικής επιτυχίας τρόμου, “Το Ορφανό”.

 Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου», «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» και «Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος» ξεκινούν από την Πέμπτη (15/9).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες»

Περίληψη
Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο όμωνυμο best seller μυθιστόρημα, η ταινία Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες, αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Νιούμαν
Ηθοποιοί: Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, Τέιλορ Τζον Σμιθ, Χάρις Ντίκινσον, Μίχαελ Χάιατ, Sterling Macer Jr, Ντέιβιντ Στράθερν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου»

Περίληψη
Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του '70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια.
Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπαλντά
Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Ζουγανέλης

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος»

Περίληψη
Το τρομακτικό έπος της Έστερ συνεχίζεται σε αυτό το συναρπαστικό πρίκουελ της αρχικής και συγκλονιστικής επιτυχίας τρόμου, “Το Ορφανό”. Αφού ενορχηστρώνει μια λαμπρή απόδραση από μια ψυχιατρική εγκατάσταση της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή προκύπτει που την φέρνει απέναντι σε μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ
Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Φέρμαν, Τζούλια Στάιλς, Ρόσιφ Σάδερλαντ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου» στις 18:45 (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1
  • «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» στις 21:00 στην Αίθουσα 1
  • «Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος» στις 19:30 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση