Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή οικογενειών - Ένας τραυματίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 09:12 Λαμία: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή οικογενειών - Ένας τραυματίας

Σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά. Μεγάλη αστυνομική δύναμη στο σημείο…

Συμπλοκή με πάνω από 15 άτομα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (15/9) στην πλατεία Άνω Ρεβένια στη Λαμία.

Δύο οικογένειες έλυσαν τις διαφορές τους στο δρόμο όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπεσε πολύ ξύλο, ενώ οι εμπλεκόμενοι επιστράτευσαν και πρόχειρα όπλα, όπως ξύλα και τούβλα.

Αποτέλεσμα, εκτός από το να σηκώσουν τη γειτονιά στο πόδι, ένας ηλικιωμένος - μέλος της μίας οικογένειας - να τραυματιστεί στο πόδι από τούβλο και να ειδοποιηθεί στο σημείο ασθενοφόρο χωρίς τελικά να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι αντεγκλήσεις είχαν ξεκινήσει από πιο νωρίς, με τους γείτονες να καλούν στο κέντρο της αστυνομίας τουλάχιστον άλλη μία φορά, πριν αγριέψουν τα πράγματα και το επεισόδιο ξεφύγει.

Στο σημείο έφτασαν ξανά σχεδόν όλα τα διαθέσιμα αστυνομικά πληρώματα, με τις Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και το πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης Λαμίας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες να πραγματοποιούν τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Κάτοικοι της περιοχής πάντως περιγράφουν στο LamiaReport μια πολύ άσχημη κατάσταση με τα μέλη των δύο οικογενειών να τσακώνονται συνεχώς και να δημιουργούν αναστάτωση, ενώ η φύση των διαφορών τους φέρεται να είναι γνωστή και στην αστυνομία.