Άγγιξε 37αρι στη Φθιώτιδα - Θα ανέβει κι άλλο το επόμενο διήμερο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 08:50 Άγγιξε 37αρι στη Φθιώτιδα - Θα ανέβει κι άλλο το επόμενο διήμερο

Καλοκαιρινές οι θερμοκρασίες και στη Φθιώτιδα και μάλιστα θα ανέβουν κι άλλο.

Σε πίνακα που δημοσίευσε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr στις 8 υψηλότερες θερμοκρασίες βρίσκονται τρεις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, η μία στη Φθιώτιδα, και τέσσερις στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο νόμο Λάρισας.

Ο πίνακας:

Θα ανέβει κι άλλο όμως η θερμοκρασία το επόμενο διήμερο σύμφωνα με το meteo.gr οι θερμές αέριες μάζες που θα επικρατήσουν στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Η κορύφωση του κύματος ζέστης αναμένεται στις περισσότερες περιοχές την Παρασκευή 16/09 και το Σάββατο 17/09, οπότε κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει του 38 βαθμούς Κελσίου.

Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται σε 7 μεγάλες πόλεις της χώρας από σήμερα Πέμπτη 15/09 έως και την Κυριακή 18/09.

Ο πίνακας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση