Δωρεάν rapid tests την ερχόμενη εβδομάδα στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 18:18 Δωρεάν rapid tests την ερχόμενη εβδομάδα στο Δήμο Μακρακώμης

Δευτέρα και Πέμπτη…

Ο Δήμος Μακρακώμης ενημερώνει τους δημότες του ότι στο πλαίσιο πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού (Covid-19) ο Δήμος μας σε συνεργασία με Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), από τις 09:00 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ  την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου  2022  έξω από το Δημαρχείο της Κοινότητας Σπερχειάδας και τις ίδιες ώρες την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στο Παλαιό Δημαρχείο της Κοινότητας Μακρακώμης.

Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν, προκειμένου να υποβληθούν σε ανώδυνο τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test).

Η διενέργεια των τεστ για τον κορωνοϊό (covid-19) θα πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση να φέρουν το ΑΜΚΑ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση