Ξεκίνησε το παζάρι στην Αμφίκλεια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 08:44 Ξεκίνησε το παζάρι στην Αμφίκλεια

Η ετήσια Εμποροπανήγυρη Αμφίκλειας θα πραγματοποιηθεί και φέτος, από το Σάββατο 17 έως και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή «το γνωστό και πάντα επιτυχημένο παζάρι, που διεξάγεται στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας Αμφίκλειας, αποτελεί μία ευκαιρία για βόλτα, ψώνια, όμορφες συναντήσεις και χαρακτηριστικές γεύσεις. Ειδικά, σε μία εποχή οικονομικής κρίσης και ανάγκης για διέξοδο από την καθημερινότητα, οι επιλογές που προσφέρει είναι πολλές και συμφέρουσες».

Και η κα Στιβακτή καταλήγει προσκαλώντας όλον τον κόσμο: «Λουκουμάδες με μέλι ή σοκολάτα, μαλλί της γριάς, παραδοσιακές ρουμελιώτικες γεύσεις, πάγκοι με παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη για το σπίτι, κόσμος, χαμόγελα, παιδικές φωνές, λούνα παρκ είναι μερικές από τις πολύχρωμες εικόνες που θα αντικρίσουν όσοι επισκεφθούν την Αμφίκλεια αυτές τις μέρες. Σας περιμένουμε να τις μοιραστείτε μαζί μας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση