Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Όλυμπο: Πάνω από 5000 δενδρύλλια κάνναβης, 2 συλληφθέντες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 14:05 Ολοκληρώθηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Όλυμπο: Πάνω από 5000 δενδρύλλια κάνναβης, 2 συλληφθέντες

Στο Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη η ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον πρόσφατο εντοπισμό μεγάλης καλλιέργειας κάνναβης σε ορεινή περιοχή του Ολύμπου, στα όρια των Νομών Λάρισας-Πιερίας.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν σε εξέλιξη από την προηγούμενη εβδομάδα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό συνολικά 5.052 δενδρύλλιων κάνναβης που θα απέδιδαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν επίσης δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής.

 

 

 

Στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνω από 120 αστυνομικοί ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, χρειάστηκε περπάτημα σε κακοτραχαλα μονοπάτια άνω των δύο ωρών για να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο. Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω του δύσβατου της περιοχής είχε επιστρατευτεί ελικόπτερο για την μεταφορά των δενδρυλλίων που εκριζώθηκαν.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη φυτεία που εντοπίζει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς είχε προηγηθεί ο εντοπισμός 2.100 δενδρυλλιών κάνναβης τον Αύγουστο σε ορεινή περιοχή του Δήμου Αγιάς.

Πλέον επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της επιχείρησης θα ανακοινωθούν αύριο.

Πηγή: larissanet.gr