Φθιώτιδα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 58χρονος με την κάνναβη στις γλάστρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 07:57 Φθιώτιδα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 58χρονος με την κάνναβη στις γλάστρες

Είχαν βρεθεί στο σπίτι του δενδρύλλια, ακατέργαστη και σπόροι κάνναβης, καθώς και όπλα…

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, ο 58χρονος από περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, που είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά τα είχε για ιδία χρήση. Θυμίζουμε ότι στο σπίτι του είχαν βρεθεί έξι (6) φυτά κάνναβης μέσα σε γλάστρες, 198 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερις τρίφτες κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, καθώς και δύο (2) περίστροφα και κυνηγετικό όπλο.

Στο LamiaReport μίλησε ο συνήγορος του Γεώργιος Κ. Καραμέτος, σημειώνοντας τα εξής: «Οδηγηθήκαμε σήμερα (Σ.LR: 19/9) ενώπιον της κ. Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Λαμίας για τις αποδιδόμενες κατηγορίες για παράβαση του Ν. 4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών», του Ν. 2168/1993 «Παράνομη κατοχή όπλων» και «Παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου».  Αφού αναπτύξαμε λεπτομερώς, προφορικώς και εγγράφως μέσω υπομνήματος τα πραγματικά περιστατικά, κατόπιν σύμφωνης γνώμης της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως του Πρωτοδικείου Λαμίας, ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι οι αποδιδόμενες κατηγορίες στον εντολέα μου θα καταπέσουν μέσα στη δικαστική αίθουσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση