Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαμός μεταξύ πρώην ζευγαριών στο Βόλο - Πήρε τροχό για να σπάσει την πόρτα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 09:30 Χαμός μεταξύ πρώην ζευγαριών στο Βόλο - Πήρε τροχό για να σπάσει την πόρτα

Τους έκλεισε με το αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσης και άλλες ιστορίες…

Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας μεταξύ πρώην συντρόφων, σύμφωνα με το αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ από το Βόλο.

Στο Αυτόφωρο κατέληξε πρώην ζευγάρι και ο νυν σύντροφος της γυναίκας μετά από σοβαρό επεισόδιο την περασμένη Κυριακή (18/9) το βράδυ.

Ο πρώην σύζυγος επιχείρησε  να σπάσει την πόρτα του σπιτιού , που ανήκει στην ιδιοκτησία του αλλά έχει παραχωρήσει στην πρώην σύζυγό του!

Η τελευταία είχε φροντίσει να αλλάξει κλειδαριές πράγμα που φαίνεται ότι εξόργισε τον πρώην της.

Σύμφωνα επίσης με τα gegonota.news, ένα επίσης σοβαρό περιστατικό μεταξύ πρώην συζύγων και του νυν συντρόφου της γυναίκας, σημειώθηκε στις 5 χθες το απόγευμα, στον Βόλο. Η 46χρονη και ο 65χρονος σύντροφός της υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 59χρονου εν διαστάσει συζύγου της γυναίκας, για εξύβριση και παράνομη παρακράτηση, καταγγέλλοντας ότι ο 59χρονος τους έκλεισε με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν από τον χώρο στάθμευσης. Με τη σειρά του ο 59χρονος μήνυσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον σύντροφό της για παραβίαση δικαστικής απόφασης, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και ψευδή καταμήνυση.

Τέλος, ένας 37χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του, επίσης 37 ετών, επειδή δεν του παρέδωσε το ανήλικο παιδί τους, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση. Η 37χρονη αναζητείται από την αστυνομία.

Πηγή: gegonota.news