Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε μισοθαμμένος δίπλα στο δρόμο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 08:04 Θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε μισοθαμμένος δίπλα στο δρόμο

Βρέθηκε έγγραφο που ανήκει σε 47χρονο αλλοδαπό…

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό που εντοπίσθηκε πλησίον του οδοστρώματος επαρχιακής οδού λίγο έξω από το Μουρίκι Θηβών.

Από τα ρούχα και από ότι έχει διασωθεί από το σώμα του νεκρού, προσδιόριζαν άνδρα, τίποτα όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί χωρίς ανθρωπολογική εξέταση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών που ανέλαβαν την υπόθεση, «χτένισαν» την αγροτική περιοχή όπου αποκαλύφθηκε το μακάβριο εύρημα και εντόπισαν λίγα μέτρα πιο μακριά κάποια αντικείμενα μαζί με έγγραφο που καταγράφει Αλβανικό όνομα άνδρα 47 ετών που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την αστυνομία.

Η τελευταία λεπτομέρεια, σίγουρα απομακρύνει το σενάριο κάποιου περαστικού αλλοδαπού εργάτη γης ο οποίος έχασε τη ζωή του χωρίς να τον αναζητήσει κάποιος.

Αντίθετα ενισχύει το σενάριο περί βίαιου θανάτου που θα μπορούσε να προήρθε από παράσυρση ή ακόμη και από δολοφονία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 47χρονος αναζητούνταν τα τελευταία χρόνια από την αστυνομία και αυτό δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα στην έτσι κι αλλιώς δύσκολη υπόθεση ταυτοποίησης.

Ο σκελετός με ότι έχει απομείνει, θα σταλεί σε ειδικό εργαστήριο που διενεργεί δικαστικές ανθρωπολογικές εξετάσεις σε πτωματικά υπολείμματα και σκελετικό υλικό όπου θα γίνει και η ιατροδικαστική πράξη, καθώς υπάρχει η τεχνολογία για να ελεγχθεί ακόμη κι αν υπήρξε βίαιος θάνατος.