Κοντά στους εργαζομένους του ΓΝ Λαμίας το ΕΚΠΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 19:03 Κοντά στους εργαζομένους του ΓΝ Λαμίας το ΕΚΠΕΦ

Δελτίο τύπου για τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λαμίας, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, «στηρίζοντας συγχρόνως και το πάγιο αίτημα της εργατικής τάξης για δωρεάν και αξιοπρεπή υγεία σε όλους τους Έλληνες πολίτες», εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ).

Όπως σημειώνει σε αυτό, συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας και στηρίζει τις κινητοποιήσεις του σωματείου, υπογραμμίζοντας ότι «είναι επιτακτική πλέον ανάγκη η άμεση πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε να λειτουργήσει σωστά το Νοσοκομείο Λαμίας και να παρέχει την ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη που αξίζουν όλοι οι πολίτες του τόπου μας».

Θυμίζουμε ότι το Σωματείο Εργαζομένων ΓΝ Λαμίας και Κέντρων Υγείας έχουν προγραμματίσει δίωρη στάση εργασίας (10:00’ - 12:00’) την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.00π.μ. στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση