Αυτό είναι το ΔΣ της Ενεργειακής Κοινότητας Καρπενησίου Μακρακώμης ΣΥΝ ΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 19:19 Αυτό είναι το ΔΣ της Ενεργειακής Κοινότητας Καρπενησίου Μακρακώμης ΣΥΝ ΠΕ

Πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου η πρώτη Γενική Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας Καρπενησίου - Μακρακώμης ΣΥΝ ΠΕ και εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη ως Πρόεδρο ΔΣ, τον Δήμαρχο του Δήμου Μακρακώμης Γεώργιο Χαντζή ως Αντιπρόεδρο ΔΣ και την Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Σοφία Ζαλοκώστα ως Ταμία ΔΣ. Επίσης εκλέχθηκε και το Εποπτικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον Κώστα Στεφανή και Αντιπρόεδρο την Κωνσταντία Τσιουγκρή.

Η «Ενεργειακή Κοινότητα Καρπενησίου Μακρακώμης ΣΥΝ ΠΕ» είναι από τις πρώτες ενεργειακές κοινότητες που συστάθηκαν από δήμους και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην ενεργειακή κρίση γιατί διασφαλίζει την ενεργειακή αυτοτέλεια του δήμου και την στήριξη των άπορων δημοτών.

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενεργειακής Κοινότητας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση