Στο Νοσοκομείο Λαμίας εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 19:53 Στο Νοσοκομείο Λαμίας εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε συνέχεια της συνεδρίασης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν αναδείξει οι εργαζόμενοι σε αυτό

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, οι επικεφαλής των παρατάξεων του  Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Στασινός και Βασίλειος Κυριακάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Ντούζγος και Θόδωρος Αρναούτογλου βρέθηκαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2022 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και τον  Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά.

Η συνάντηση ήταν προϊόν ομόφωνης απόφασης στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων (12/9/2022) προκειμένου διαπαραταξιακή Επιτροπή να βρεθεί και να συζητήσει με τους ανθρώπους που διοικούν το κομμάτι της υγείας στην περιοχή μας.

Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση και ανάλυση των όσων εκτέθηκαν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση και γενικά των θεμάτων τα οποία απασχολούν το Νοσοκομείο της Λαμίας.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν, στο πλαίσιο που θέτει η συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου και προωθηθούν για επίλυση συγκεκριμένα θέματα στη κατεύθυνση διασφάλισης της ομαλής και αναβαθμισμένης παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Από τη πλευρά του Δήμου Λαμιέων εκφράστηκε η βούληση που διατυπώθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, να μελετηθεί και διερευνηθεί ένα πλαίσιο κινήτρων που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες υγείας.

Εκκρεμεί και η συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας για το ίδιο θέμα, μετά από αίτημα του Δημάρχου Λαμιέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση